OPRAVENO - Nabízíme originální díly Apple

Nabízíme originální díly Apple

Jako jedni z mála v ČR jsme se stali nezávislým poskytovatelem oprav zařízení společnosti Apple. Díky tomu máme přístup k originálním dílům, nástrojům, školením, servisním příručkám, diagnostickým nástrojům a dalším materiálům společnosti Apple, potřebným k provádění nejrůznějších mimozáručních oprav iPhonu a Macu. Zároveň však, na rozdíl od autorizovaných servisů Apple, můžeme provádět i opravy z druhovýrobních dílů, opravy základní desek, čištění po kontaktu s kapalinou a další. Díky tomu nacházíme ke každé opravě vhodné řešení v poměru cena/výkon.

U zařízení starších čtyř let nemá většinou finančně smysl používat díly dodávané společností Apple. Naopak u nových zařízení je to často jediná možnost jak zařízení opravit.

Naprostá většina oprav, které naleznete v našem ceníku, se provádí z dílů, jež nejsou poskytovány přímo společností Apple. Je to způsobeno tím, že Apple neumožňuje u svých zařízení např. výměnu samostatných tlačítek, ale jen celého zadního krytu včetně baterie a základní desky. Tím pádem by se z opravy za pár stovek stala oprava přesahující hodnotu zařízení.

Co se týče dílů poskytnutých přímo společností Apple, tak v ceníku uvádíme ceny výměn baterií pro novější modely iPhone. Ceny ostatních oprav z originálních dílů Apple poskytujeme na vyžádání. Můžeme objednat jakékoliv díly nabízené společností Apple na iPhone 6s a novější, MacBook, iMac, Mac Pro a Mac mini od roku 2016.