OPRAVENO - Oprava iPadu

Oprava iPadu

Porouchal se iPad? 

Po pádu prasklo sklo, nebo baterie už není to, co bývala? Rádi se o Váš iPad postaráme!

Jak probíhá oprava iPadů a další informace naleznete v tomto článku.


V servisu provádíme většinu oprav iPadů. Mezi nejčastější opravy patří výměna skla, displeje nebo baterie. 


 Jaká je kvalita oprav iPadů?

Na úvod je nutno říci, že Apple vyrábí iPady narozdíl od iPhonů jako neopravitelné zařízení. To znamená, že jakákoli oprava oficiálně v autorizovaném servisu je možná pouze výměnou celého zařízení v rámci exchange, což je většinou nerentabilní. 

Kvalita oprav v našem servisu je na velmi vysoké úrovni, protože používáme výhradně nejkvalitnější náhradní díly na trhu a k opravám samozřejmě nabízíme plnou záruku. 

Jelikož je zařízení oficiálně vyrobeno jako neopravitelné, je třeba počítat s tím, že zařízení se může po opravě lišit od stejného-nového iPadu: nepatrně propadlé home tlačítko a prach mezi sklem a displejem jsou nejčastější neduhy po opravě. Tyto nedokonalosti jsou způsobené otevřením a následně zavřením přistroje, a ze strany servisu to nelze ovlivnit (ačkoliv disponujeme nejlepším vybavením na trhu, včetně bezprašné komory).


 Výměna skla nebo displeje? 

Často se na nás zákazníci obrací s dotazem, zda vyměnit pouze dotykové sklo, nebo celý displej. 

Záleží na modelu iPadu. Většinou platí, že u novějších modelů je již displej a dotykové sklo jeden kus, není tedy možná výměna samotného skla, i když displej je v pořádku (nemá rozlité barvy, zobrazuje). 

iPady s vyměnitelným dotykovým sklem poznáte podle položky v ceníku. 


 Kdy je čas vyměnit baterii?

Obecně platí, že výměnu baterie je potřeba provádět po 2-3 letech v závislosti na četnosti použivání iPadu. Výměna baterie je narozdíl od iPhonu podstatně dražší, a to z důvodu složitosti výměny a rizika prasknutí displeje/skla (veškerá rizika poškození během opravy samozřejmě bereme na sebe).