OPRAVENO - Originální displeje

Originální displeje

Výměna displeje na počkání s originálním dílem vám zaručí, že nový displej bude mít stejné parametry jako ten původní. Díky tomu získáte displej, který se vyznačuje perfektními barvami, zobrazovacími úhly, vynikající citlivostí na dotyk a přesným usazením do vašeho zařízení.


Apple ve snaze udržet si kontrolu nad trhem s opravami svých zařízení zavedl způsoby, které výrazně ztěžují získání originálních náhradních dílů mimo jeho autorizované servisní sítě. Tato taktika nejen omezuje přístup k alternativním a cenově dostupnějším možnostem oprav, ale také navyšuje ceny oprav prováděných v rámci oficiálních servisů. Jedná se o promyšlený krok ze strany Apple, jehož cílem je zvýšit zisky z oprav na úkor spotřebitelů, kteří jsou nuceni platit nadhodnocené sumy za servisní služby.


Jaké jsou tedy vaše možnosti, pokud potřebujete vyměnit displej?


1. Originální displeje v autorizovaném servisu nebo Self Service Repair

Tato možnost je dostupná výhradně prostřednictvím autorizovaných servisů Apple. Ačkoliv se jedná o nejdražší možnost, je zde zaručena originalita nových náhradních dílů. Tato možnost však může být cenově nevýhodná, zejména pokud hodnota zařízení není vysoká a oprava se většinou neprovádí "na počkání", ale v rámci několika dní. Jako druhou možnost pro získání nového originálního displeje je Self Service Repair (samoobslužná oprava), kdy lze na základě sériového čísla zakoupit originální díl přímo od Apple. Jedná se ale o službu cenově srovnatelnou s výměnou v autorizovaném servisu a jako další nevýhoda je dlouhá čekací doba na náhradní díl v rámci několika týdnů.


2. Repasovaný originální displej

Repasované displeje poskytují kompromis mezi kvalitou a cenou. Jedná se o originální displeje, které prošly procesem renovace – odstraněním poškozeného skla a jeho nahrazením novým, což je technicky náročný úkon, ale zajišťuje displej s původními vlastnostmi. Tato volba je nejlepší možností při výběru displeje s důrazem na nižší cenu se zachováním kvality.


3. Druhovýrobní displej

Tyto displeje nevyrábí přímo společnost Apple, ale jsou produkovány třetími stranami. Přestože se jejich kvalita může lišit od originálu, nabízejí výhodnou alternativu pro majitele starších modelů zařízení, kde je cena druhovýrobního dílu výrazně přívětivější. Výběrem kvalitních druhovýrobních displejů, které využívají stejnou technologii jako původní displej (na trhu jsou k dostání i displeje s méně kvalitní technologií) se snažíme co nejvíce zachovat původní vlastnosti zařízení. Jedná se o nejlepší poměr cena/kvalita.


V našem servisu se specializujeme na instalaci jak kvalitních repasovaných originálních displejů, tak pečlivě vybraných druhovýrobních dílů, které respektují technologické specifikace původního zařízení. Jsme si jisti kvalitou naší práce, a proto na všechny vyměněné displeje poskytujeme záruku 5 let.